UMIN試験ID | UMIN000022940 |
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受付番号 | R000026440 |
科学的試験名 | 植物成分配合食品の継続摂取によるコレステロール低減作用確認試験 |
一般公開日(本登録希望日) | 2016/07/01 |
最終更新日 | 2017/06/01 12:08:09 |
日本語
植物成分配合食品の継続摂取によるコレステロール低減作用確認試験
英語
A study to evaluate the effect of decreasing cholesterol level by ingestion of botanical ingredient-containing foods.
日本語
植物成分配合食品の継続摂取によるコレステロール低減作用確認試験
英語
A study to evaluate the effect of decreasing cholesterol level by ingestion of botanical ingredient-containing foods.
日本語
植物成分配合食品の継続摂取によるコレステロール低減作用確認試験
英語
A study to evaluate the effect of decreasing cholesterol level by ingestion of botanical ingredient-containing foods.
日本語
植物成分配合食品の継続摂取によるコレステロール低減作用確認試験
英語
A study to evaluate the effect of decreasing cholesterol level by ingestion of botanical ingredient-containing foods.
日本/Japan |
日本語
該当せず
英語
Not applicable
成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
植物成分配合食品によるLDLコレステロール低減作用の確認
英語
To evaluate the effect of decreasing LDL cholesterol level by ingestion of botanical ingredient-containing foods.
安全性・有効性/Safety,Efficacy
日本語
英語
日本語
介入4,8,12週後のLDLコレステロール
英語
LDL cholesterol level, 4, 8 and 12 weeks after investigation.
日本語
英語
介入/Interventional
並行群間比較/Parallel
ランダム化/Randomized
個別/Individual
二重盲検/Double blind -all involved are blinded
プラセボ・シャム対照/Placebo
2
治療・ケア/Treatment
食品/Food |
日本語
植物成分配合食品、12週間
英語
Botanical ingredient-containing foods, 12 Weeks.
日本語
植物成分非配合食品、12週間
英語
Botanical ingredient-non-containing foods, 12 Weeks.
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
20 | 歳/years-old | 以上/<= |
適用なし/Not applicable |
男女両方/Male and Female
日本語
1) 同意取得時点で年齢が20歳以上の者
2) 血中LDLコレステロール値が120~139 mg/dL(境界域)の者、又は
血中LDLコレステロール値が140~159 mg/dL(軽症域)の者
3) BMIが25 kg/m2未満の者
4) 何らかの治療を受けていない者
5) 試験開始前に試験の参加に同意し、同意書に署名捺印および日付を記入した者
英語
1) 20 years of age or older
2) 120 mg/dL <= LDL cholesterol level <= 139 mg/dL or,
140 mg/dL <=LDL cholesterol level <= 159 mg/dL
3) BMI < 25 kg/m2
4) With no treatment.
5) Submitting the written informed consent before this study.
日本語
1) 妊娠中(妊娠している可能性のある場合を含む)あるいは授乳期の者
2) 他のヒト試験に試験対象者として参加中、あるいは参加した試験終了後4週間以内の者
3) 医薬品による治療を継続的に行っている者
4) 以下の各号のいずれかに当てはまる者
(a) 心臓、肝臓、腎臓に疾患を有する者
(b) 循環器系疾患の既往歴のある者
(c) 糖尿病を発症している者
(d) 試験食品に対してアレルギーを有する者
5) その他、試験責任医師が当該試験の対象として不適当と判断した者
英語
1) Females in pregnancy, lactation and scheduled pregnancy period.
2) Subjects who are attending other studies or attended other studies within past 4 weeks.
3) Subject who are receiving continuous medical treatment.
4) Subjects who are;
(a) With present heart disorder, liver disorder, or kidney disorder,
(b) With previous or present cardiac disorder,
(c) With diabetes mellitus, or
(d) With allergy to the study foods.
5) Subjects who are deemed to be unsuitable by the investigator.
200
日本語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | 中村 淳一 |
英語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | Junichi Nakamura |
日本語
サントリービジネスエキスパート株式会社
英語
Suntory Business Expert Limited
日本語
HE センター
英語
HE Center
日本語
東京都港区台場二丁目3番3号
英語
2-3-3 Daiba, Minato-ku, Tokyo 135-8631 Japan
03-5579-1277
Junichi_Nakamura@suntory.co.jp
日本語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | 小畑 秀則 |
英語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | Hidenori Obata |
日本語
サントリービジネスエキスパート株式会社
英語
Suntory Business Expert Limited
日本語
HE センター
英語
HE Center
日本語
東京都港区台場二丁目3番3号
英語
2-3-3 Daiba, Minato-ku, Tokyo 135-8631 Japan
03-5579-1277
Hidenori_Obata@suntory.co.jp
日本語
その他
英語
Suntory Business Expert Limited
日本語
サントリービジネスエキスパート株式会社
日本語
日本語
英語
日本語
その他
英語
Suntory Beverage & Food Limited
日本語
サントリー食品インターナショナル株式会社
日本語
営利企業/Profit organization
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
2016 | 年 | 07 | 月 | 01 | 日 |
未公表/Unpublished
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
試験終了/Completed
2016 | 年 | 06 | 月 | 27 | 日 |
2016 | 年 | 07 | 月 | 01 | 日 |
日本語
英語
2016 | 年 | 06 | 月 | 29 | 日 |
2017 | 年 | 06 | 月 | 01 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000026440
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000026440
研究計画書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
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登録日時 | ファイル名 |