UMIN試験ID | UMIN000027274 |
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受付番号 | R000031250 |
科学的試験名 | 乳酸菌長期摂取が若年女性の免疫賦活作用と整腸作用に及ぼす影響 |
一般公開日(本登録希望日) | 2017/05/09 |
最終更新日 | 2018/05/09 11:07:14 |
日本語
乳酸菌長期摂取が若年女性の免疫賦活作用と整腸作用に及ぼす影響
英語
Effect of long term intake of lactic acid bacteria on immunostimulatory activity and intestinal regulation in younger women
日本語
乳酸菌長期摂取が若年女性の免疫賦活作用と整腸作用に及ぼす影響
英語
Effect of long term intake of lactic acid bacteria on immunostimulatory activity and intestinal regulation in younger women
日本語
乳酸菌長期摂取が若年女性の免疫賦活作用と整腸作用に及ぼす影響
英語
Effect of long term intake of lactic acid bacteria on immunostimulatory activity and intestinal regulation in younger women
日本語
乳酸菌長期摂取が若年女性の免疫賦活作用と整腸作用に及ぼす影響
英語
Effect of long term intake of lactic acid bacteria on immunostimulatory activity and intestinal regulation in younger women
日本/Japan |
日本語
健常者
英語
Healthy individual
成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
乳酸菌長期摂取による免疫賦活作用と整腸作用の検証を行う
英語
Effect of long term intake of lactic acid bacteria on immunostimulatory activity and intestinal regulation in younger women
安全性/Safety
日本語
英語
該当せず/Not applicable
日本語
IgA
0日後、14日後、28日後、42日後
英語
IgA
After 0 day, 14 days, 28 days, 42 days
日本語
腸内フローラ
0日後、42日後
英語
Intestinal flora
After 0 day,42 days
介入/Interventional
並行群間比較/Parallel
ランダム化/Randomized
個別/Individual
二重盲検/Double blind -all involved are blinded
プラセボ・シャム対照/Placebo
いいえ/NO
施設を考慮していない/Institution is not considered as adjustment factor.
はい/YES
知る必要がない/No need to know
2
予防・検診・検査/Prevention
その他/Other |
日本語
アクティブコントロール (ラクトバチルス乳酸菌あり、その他整腸成分なし)
(成分名)乳酸菌、デキストリン、砂糖、酸味料、甘味料、香料
英語
Active control (containing lactobacillus lactic acid bacteria, but not containing other ingredients for intestinal regulation)
(Name of ingredients) lactic acid bacteria, sugar, acidulant, sweet tasting substance, fragrance
日本語
乳酸菌ゼリー (ラクトバチルス乳酸菌あり、その他整腸成分あり)
(成分名)乳酸菌、難消化性デキストリン、ガラクトオリゴ糖、植物発酵エキス
酸味料、甘味料、香料
英語
Jerry type lactic acid bacteria (containing lactobacillus lactic acid bacteria, and containing other ingredients for intestinal regulation)
(Name of ingredients) lactic acid bacteria, sugar, indigestible dextrin, galacto-oligosaccharide, plant fermentation extract, acidulant, sweet tasting substance, fragrance
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
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英語
日本語
英語
日本語
英語
20 | 歳/years-old | 以上/<= |
適用なし/Not applicable |
女/Female
日本語
(1) 同意取得時の年齢が20歳以上
(2) 女性
(3) 文書により自発的な試験参加の同意が得られる者
英語
(1) The age at the time of obtaining a consent is 20 years or older.
(2) Female
(3) Those from whom a written consent can be obtained on a voluntary basis.
日本語
試験責任者が本試験の対象として不適当と判断する者
英語
The person who is unsuitable for the entry judged by an officer.
20
日本語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | 高岡 素子 |
英語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | Motoko Takaoka |
日本語
神戸女学院大学
英語
Kobe College
日本語
人間科学部 環境バイオサイエンス学科
英語
School of Human Sciences, Department of Biosphere Sciences
日本語
〒662-8506 兵庫県西宮市岡田山4-1
英語
4-1 Okadayama, Nhishinomiya-shi, Hyogo pref. 662-8506 Japan
0798-51-8668
takaoka@mail.kobe-c.ac.jp
日本語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | 植木 拓朗 |
英語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | Takurou Ueki |
日本語
株式会社ノエビア
英語
Noevir Co., Ltd.
日本語
グループ総合研究開発部
英語
Groupwide Research and Development
日本語
神奈川県川崎市高津区坂戸3-2-1
英語
3-2-1 Sakato, Takatsu-ku, Kawasaki-shi, Kanagawa pref., Kanagawa Science Park (KSP) R&D, C building,
044-813-2488
takurou_ueki@n1.noevir.co.jp
日本語
その他
英語
Kobe College
日本語
神戸女学院大学
日本語
日本語
英語
日本語
その他
英語
Noevir Co., Ltd.
DAC Co.,Ltd.
日本語
株式会社ノエビア
株式会社DAC
日本語
営利企業/Profit organization
日本語
日本
英語
Japan
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
神戸女学院大学(兵庫県)
2017 | 年 | 05 | 月 | 09 | 日 |
未公表/Unpublished
日本語
英語
日本語
英語
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英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
試験終了/Completed
2017 | 年 | 05 | 月 | 02 | 日 |
2017 | 年 | 05 | 月 | 12 | 日 |
2017 | 年 | 07 | 月 | 07 | 日 |
2017 | 年 | 07 | 月 | 31 | 日 |
2017 | 年 | 08 | 月 | 31 | 日 |
2017 | 年 | 08 | 月 | 31 | 日 |
日本語
英語
2017 | 年 | 05 | 月 | 09 | 日 |
2018 | 年 | 05 | 月 | 09 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000031250
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000031250
研究計画書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
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登録日時 | ファイル名 |