UMIN試験ID | UMIN000031681 |
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受付番号 | R000036187 |
科学的試験名 | 乳酸発酵卵白による内臓脂肪蓄積抑制効果の最小有効量検討 |
一般公開日(本登録希望日) | 2018/03/12 |
最終更新日 | 2018/03/12 15:10:32 |
日本語
乳酸発酵卵白による内臓脂肪蓄積抑制効果の最小有効量検討
英語
Minimal Effective dose of Lactic fermented egg white on the visceral fat obesity in Japanese men:doule-blind,parallel-armed study
日本語
乳酸発酵卵白による内臓脂肪蓄積抑制効果の最小有効量検討
英語
Minimal Effective dose of Lactic fermented egg white on the visceral fat obesity in Japanese men
日本語
乳酸発酵卵白による内臓脂肪蓄積抑制効果の最小有効量検討
英語
Minimal Effective dose of Lactic fermented egg white on the visceral fat obesity in Japanese men:doule-blind,parallel-armed study
日本語
乳酸発酵卵白による内臓脂肪蓄積抑制効果の最小有効量検討
英語
Minimal Effective dose of Lactic fermented egg white on the visceral fat obesity in Japanese men
日本/Japan |
日本語
内臓脂肪型肥満
英語
veseral fat obesity
内科学一般/Medicine in general |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
卵白たんぱく質が内臓脂肪を低下させる最小有効量を確認するために二重盲験。独立3群間の試験を行う。
英語
We comfirmed that minimale effective dose of fermemted egg white(LE) on the visceral fat by the coule-blind,parallel-arm design examination.
有効性/Efficacy
日本語
英語
日本語
内臓脂肪の低下
英語
visceral fat
日本語
英語
介入/Interventional
並行群間比較/Parallel
非ランダム化/Non-randomized
二重盲検/Double blind -all involved are blinded
プラセボ・シャム対照/Placebo
3
予防・検診・検査/Prevention
食品/Food |
日本語
卵白たんぱく8g含有飲料を8週間摂取し、前後で内臓脂肪をCTスキャンで測定する。腹囲長も、前後に測定する。
英語
The subjects intake the beverages with lactic fermented egg white 8g each day about 8 weeks. We checked thier visceral fats in baseline and week 8 of intake and abdominal girth in baesline and week 8.
日本語
乳たんぱく8g含有飲料を8週間摂取し、前後で内臓脂肪をCTスキャンで測定する。腹囲長も、前後に測定する。
英語
The subjects intake the beverages with milk protein 8g each day about 8 weeks. We checked thier visceral fats in baseline and week 8 of intake and abdominal girth in baesline and week 8.
日本語
卵白たんぱく6g含有飲料を8週間摂取し、前後で内臓脂肪をCTスキャンで測定する。腹囲長も、前後に測定する。
英語
The subjects intake the beverages with lactic fermented egg white 6g each day about 8 weeks. We checked thier visceral fats in baseline and week 8 of intake and abdominal girth in baesline and week 8.
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
40 | 歳/years-old | 以上/<= |
70 | 歳/years-old | 以下/>= |
男女両方/Male and Female
日本語
男性 40歳以上70歳以下
女性 閉経後から70歳未満
かつ
BMI24以上
服薬事象のない方
医師の判断により適当であるとされた方
英語
The male subjects are older than 40 years old and youger than 70 years old.
The female subjects are postmenopausal and youger than 70 years old.
Bodymass index(>=24)
The person who dose not take medicine
日本語
医師の判断により適当ではないとされた方
英語
The person who was told not to be suitable by the judgment of the doctor
30
日本語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | 田中 明 |
英語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | Akira Tanaka |
日本語
女子栄養大学
英語
Kagawa Nutrition University
日本語
栄養クリニック
英語
Nutrition Clinic
日本語
東京都豊島区駒込3-24-3
英語
3-24-3 Komagome,Toshimaku,Tokyo.
03-3918-6181
clinic@eiyo.ac.jp
日本語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | 蒲池 桂子 |
英語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | Keiko Kamachi |
日本語
女子栄養大学
英語
Kagawa Nutrition University
日本語
栄養クリニック
英語
Nutrition Clinic
日本語
東京都豊島区駒込3-24-3
英語
3-24-3 Komagome,Toshimaku,Tokyo.
03-3918-6181
clinic@eiyo.ac.jp
日本語
その他
英語
Kagawa Nutrition University
日本語
女子栄養大学
日本語
栄養クリニック
日本語
英語
日本語
その他
英語
Kewpie Corpration
日本語
キユーピー株式会社
日本語
営利企業/Profit organization
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
女子栄養大学 栄養クリニック
2018 | 年 | 03 | 月 | 12 | 日 |
未公表/Unpublished
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
試験終了/Completed
2012 | 年 | 03 | 月 | 14 | 日 |
2012 | 年 | 03 | 月 | 14 | 日 |
日本語
英語
2018 | 年 | 03 | 月 | 12 | 日 |
2018 | 年 | 03 | 月 | 12 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000036187
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000036187
研究計画書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
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登録日時 | ファイル名 |