UMIN試験ID | UMIN000032521 |
---|---|
受付番号 | R000037089 |
科学的試験名 | 植物由来成分含有食品の皮膚温および皮膚血流への影響検討試験 |
一般公開日(本登録希望日) | 2019/05/01 |
最終更新日 | 2018/05/08 20:58:35 |
日本語
植物由来成分含有食品の皮膚温および皮膚血流への影響検討試験
英語
A study of effect of food containing plant ingredient on skin temperature and cutaneous blood flow
日本語
植物由来成分含有食品の皮膚温および皮膚血流への影響検討試験
英語
A study of effect of food containing plant ingredient on skin temperature and cutaneous blood flow
日本語
植物由来成分含有食品の皮膚温および皮膚血流への影響検討試験
英語
A study of effect of food containing plant ingredient on skin temperature and cutaneous blood flow
日本語
植物由来成分含有食品の皮膚温および皮膚血流への影響検討試験
英語
A study of effect of food containing plant ingredient on skin temperature and cutaneous blood flow
日本/Japan |
日本語
なし
英語
None
該当せず/Not applicable | 成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
植物由来成分含有食品の皮膚温および皮膚血流への影響を評価する
英語
To examine the effect of food containing plant ingredient on skin temperature and cutaneous blood flow
有効性/Efficacy
日本語
英語
日本語
皮膚温
皮膚血流
英語
Skin temperature
cutaneous blood flow
日本語
英語
介入/Interventional
クロスオーバー試験/Cross-over
ランダム化/Randomized
個別/Individual
二重盲検/Double blind -all involved are blinded
プラセボ・シャム対照/Placebo
2
治療・ケア/Treatment
食品/Food |
日本語
植物由来成分含有食品を経口摂取
英語
Ingestion of food containing plant ingredient component food
日本語
植物由来成分非含有食品を経口摂取
英語
Ingestion of food not containing plant ingredient component food
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
20 | 歳/years-old | 以上/<= |
65 | 歳/years-old | 未満/> |
男女両方/Male and Female
日本語
1)同意取得時の年齢が20歳以上65歳以下の日本人男女
2)試験の目的・内容の十分な説明を受け、同意能力があり、よく理解した上で自発的に試験への参加を志願し、書面で試験参加に同意した者
英語
1)Japanese subjects of both sexes above 20 years old- under 65 years old at the point of obtaining informed consent
2)Subjects who competent to consent and give voluntary consent in writing with full understanding after receiving explanation of this study aim and contents.
日本語
1) 治療中の疾患のある者
2)試験食品にアレルギー発症のおそれがある者
3)糖尿病、肝疾患(肝炎)、腎疾患、心疾患などの重篤な疾患、甲状腺疾患、副腎疾患、その他代謝性疾患の既往歴を有する者
4)試験期間中に妊娠、授乳を予定している者
5)同意取得日から遡って1ヵ月以内に他の臨床試験に参加していた者、あるいは本試験期間中に他の臨床試験に参加する計画がある者
英語
1)Subjects who is under treatment.
2)Subjects who have risk to develop allergy.
3)Subjects who have serious diabetes, hepatic disorder (liver inflammation), kidney disorder, and cardiac disorder, or subjects who have history of medication for thyroid disorder, adrenal gland disorder, and other metabolic disease
4)Subjects who are willing to become pregnant or lactation during this study
5)Subjects who participated in other clinical trial within 1 month prior to obtaining informed consent, or subjects who are planning to participate other clinical trial during this study
15
日本語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | 足海洋史 |
英語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | Hiroshi Ashigai |
日本語
キリン株式会社
英語
Kirin Company, Limited
日本語
R&D本部 健康技術研究所
英語
Research Laboratories for Health Science & Food Technologies Research & Development Division
日本語
神奈川県横浜市鶴見区生麦一丁目17番1号
英語
1-17-1,Namamugi,Tsurumi-ku,Yokohama 230-8628 Japan
080-1930-9950
Hiroshi_Ashigai@kirin.co.jp
日本語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | 足海洋史 |
英語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | Hiroshi Ashigai |
日本語
キリン株式会社
英語
Kirin Company, Limited
日本語
R&D本部 健康技術研究所
英語
Research Laboratories for Health Science & Food Technologies Research & Development Division
日本語
神奈川県横浜市鶴見区生麦一丁目17番1号
英語
1-17-1,Namamugi,Tsurumi-ku,Yokohama 230-8628 Japan
080-1930-9950
Hiroshi_Ashigai@kirin.co.jp
日本語
その他
英語
Kirin Company, Limited
日本語
キリン株式会社
日本語
日本語
英語
日本語
自己調達
英語
Kirin Company, Limited
日本語
キリン株式会社
日本語
営利企業/Profit organization
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
2019 | 年 | 05 | 月 | 01 | 日 |
未公表/Unpublished
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
試験終了/Completed
2012 | 年 | 09 | 月 | 18 | 日 |
2012 | 年 | 09 | 月 | 30 | 日 |
日本語
英語
2018 | 年 | 05 | 月 | 08 | 日 |
2018 | 年 | 05 | 月 | 08 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000037089
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000037089
研究計画書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |