UMIN試験ID | UMIN000038593 |
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受付番号 | R000043983 |
科学的試験名 | 食品成分による認知機能改善効果の検討 (SIC-2019-07-SHKBSN ) |
一般公開日(本登録希望日) | 2019/12/02 |
最終更新日 | 2022/04/01 17:59:49 |
日本語
食品成分による認知機能改善効果の検討 (SIC-2019-07-SHKBSN)
英語
A study of the effect of food ingredient on cognitive function. (SIC-2019-07-SHKBSN)
日本語
食品成分による認知機能改善効果の検討 (SIC-2019-07-SHKBSN )
英語
A study of the effect of food ingredient on cognitive function. (SIC-2019-07-SHKBSN)
日本語
食品成分による認知機能改善効果の検討 (SIC-2019-07-SHKBSN )
英語
A study of the effect of food ingredient on cognitive function. (SIC-2019-07-SHKBSN)
日本語
食品成分による認知機能改善効果の検討 (SIC-2019-07-SHKBSN )
英語
A study of the effect of food ingredient on cognitive function. (SIC-2019-07-SHKBSN)
日本/Japan |
日本語
該当せず
英語
Not applicable
成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
食品成分の認知機能への効果を確認する
英語
To study the effect of food ingredients on cognitive function.
有効性/Efficacy
日本語
英語
日本語
ミニメンタルステート検査(MMSE)
英語
Mini Mental State Examination (MMSE)
日本語
英語
介入/Interventional
並行群間比較/Parallel
ランダム化/Randomized
個別/Individual
二重盲検/Double blind -all involved are blinded
プラセボ・シャム対照/Placebo
2
予防・検診・検査/Prevention
食品/Food |
日本語
食品成分を配合した食品を40週間摂取
英語
Ingredient-containing food, 40 weeks
日本語
食品成分を配合しない食品を40週間摂取
英語
Ingredient-free food, 40 weeks
日本語
英語
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英語
日本語
英語
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英語
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英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
60 | 歳/years-old | 以上/<= |
80 | 歳/years-old | 未満/> |
男女両方/Male and Female
日本語
(1)当該試験の意義、内容、目的を十分に理解し、当該試験の参加について文書にて同意を得られた者
(2)同意取得時の年齢が60歳以上80歳未満 の日本人男女
英語
(1) Subjects who can make self-judgment and are voluntarily giving written informed consent.
(2) From 60 to 80 years Japanese at the time of consent.
日本語
(1)認知症、アルツハイマー病、精神疾患、脳血管疾患により治療、投薬を受けている者
(2)脳神経系疾患、精神疾患の既往がある者、或いはそれらの疾患の疑いがある者
(3)色の識別が困難な者
(4)視力の低下があり、眼鏡等による補正が不十分な者
(5)聴力の低下があり、補聴器等による補正が不十分な者
英語
(1) Subjects who are under medication for dementia, Alzheimer's disease, psychiatric disorder and cerebrovascular disease.
(2) Subjects who have a history or are suspected patient of cranial nerve disease and psychiatric disorders.
(3) Subjects who have difficulties in recognition of colors.
(4) Subjects whose visual acuity is too low to perform tests although correction using glasses.
(5) Subjects whose hearing acuity is too low to perform test although correction using hearing aid.
80
日本語
名 | 斉志 |
ミドルネーム | |
姓 | 渡辺 |
英語
名 | Hiroshi |
ミドルネーム | |
姓 | Watanabe |
日本語
サントリーグローバルイノベーションセンター株式会社
英語
Suntory global innovation center limited.
日本語
研究部
英語
Research Institute
619-0284
日本語
京都府相楽郡精華町精華台八丁目1番1
英語
8-1-1 Seikadai, Seika-cho, Soraku-gun, Kyoto, JAPAN
050-3182-0593
H_Watanabe@suntory.co.jp
日本語
名 | 友美 |
ミドルネーム | |
姓 | 中村 |
英語
名 | Yumi |
ミドルネーム | |
姓 | Nakamura |
日本語
サントリーグローバルイノベーションセンター株式会社
英語
Suntory global innovation center limited.
日本語
研究部
英語
Research Institute
619-0284
日本語
京都府相楽郡精華町精華台八丁目1番1
英語
8-1-1 Seikadai, Seika-cho, Soraku-gun, Kyoto, JAPAN
050-3182-2513
Yumi_Nakamura@suntory.co.jp
日本語
北海道情報大学
英語
Hokkaido Information University
日本語
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日本語
英語
日本語
その他
英語
Suntory Holdings Limited.
日本語
サントリーホールディングス株式会社
日本語
営利企業/Profit organization
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
北海道情報大学生命倫理委員会
英語
The ethics committee of Hokkaido Information University
日本語
北海道江別市西野幌59番2
英語
59-2, Nishi-nopporo, Ebetsu, Hokkaido, 069-8585, Japan
011-385-4411
soumu@do-johodai.ac.jp
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
2019 | 年 | 12 | 月 | 02 | 日 |
未公表/Unpublished
日本語
英語
日本語
英語
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英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
参加者募集終了‐試験継続中/No longer recruiting
2019 | 年 | 10 | 月 | 28 | 日 |
2019 | 年 | 10 | 月 | 28 | 日 |
2019 | 年 | 12 | 月 | 02 | 日 |
2020 | 年 | 12 | 月 | 21 | 日 |
日本語
英語
2019 | 年 | 11 | 月 | 15 | 日 |
2022 | 年 | 04 | 月 | 01 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000043983
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000043983
研究計画書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
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登録日時 | ファイル名 |