UMIN試験ID | UMIN000039932 |
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受付番号 | R000045537 |
科学的試験名 | 間質液中グルコース濃度の日内変動と食事の関連についての研究 |
一般公開日(本登録希望日) | 2020/03/25 |
最終更新日 | 2020/09/23 10:21:25 |
日本語
間質液中グルコース濃度の日内変動と食事の関連についての研究
英語
Study of meal timing on postprandial interstitial fluid glucose levels
日本語
間質液中グルコース濃度の日内変動と食事の関連についての研究
英語
Study of meal timing on postprandial interstitial fluid glucose levels
日本語
間質液中グルコース濃度の日内変動と食事の関連についての研究
英語
Study of meal timing on postprandial interstitial fluid glucose levels
日本語
間質液中グルコース濃度の日内変動と食事の関連についての研究
英語
Study of meal timing on postprandial interstitial fluid glucose levels
日本/Japan |
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健常者
英語
Healthy adults
成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
食事の時間による間質液中グルコース濃度の影響を検証すること
英語
To evaluate the impact of meal timing on postprandial interstitial fluid glucose levels
有効性/Efficacy
日本語
英語
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間質液中グルコース濃度
英語
Interstitial fluid glucose levels
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英語
介入/Interventional
単群/Single arm
非ランダム化/Non-randomized
オープン/Open -no one is blinded
群内/Self control
1
予防・検診・検査/Prevention
食品/Food |
日本語
対象者ごとに必要な1日に必要なエネルギー量を充足する食事を1日3食連続で摂取する
英語
The same meal three times a day consecutively, thereby satisfying their daily energy requirements
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英語
20 | 歳/years-old | 以上/<= |
65 | 歳/years-old | 以下/>= |
男女両方/Male and Female
日本語
1)適正体重 (BMIが18.5以上25未満)の者
2)糖尿病を含めた生活習慣病の既往歴がない者
3)介入期間中に過度の運動を控えることに了承可能で順守できる者
4)満20歳以上65歳未満の者
英語
1) Individuals whose BMI is between 18.5-25.
2) Individuals who are not have life style related diseases.
3) Individuals who avoid excessive exercise. during the intervention period.
4) Individuals who aged 20-65.
日本語
1)絆創膏などで皮膚がかぶれやすい方
2)妊娠中の女性
3)ペースメーカーなど他の埋め込み式医療機器を使用している方
4)アルコール常飲者(一日に純アルコール20g以上の摂取もしくは週に5日以上の飲酒習慣がある)
5)喫煙者
英語
1) Individuals who have week skin and get a skin rash after bandage.
2) Individuals who are or are possibly pregnant, or are lactating.
3) Individuals who use an implantable medical devices such as pacemakers.
4)Individuals who excessively take alcohol (expressed in an amount of alcohol: over 20g/day).
5)Individuals who are a smoker.
20
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名 | 卓矢 |
ミドルネーム | |
姓 | 吉田 |
英語
名 | Takuya |
ミドルネーム | |
姓 | Yoshida |
日本語
静岡県立大学
英語
University of Shizuoka
日本語
食品栄養科学部
英語
School of Food and Nutritional Sciences
4228526
日本語
422-8526 静岡県静岡市駿河区谷田52-1
英語
52-1Yada Suruga-ku Shizuoka 422-8526, Japan
0542645561
t-yoshida@u-shizuoka-ken.ac.jp
日本語
名 | 卓矢 |
ミドルネーム | |
姓 | 吉田 |
英語
名 | Takuya |
ミドルネーム | |
姓 | Yoshida |
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静岡県立大学
英語
University of Shizuoka
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食品栄養科学部
英語
School of Food and Nutritional Sciences
4228526
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422-8526 静岡県静岡市駿河区谷田52-1
英語
52-1Yada Suruga-ku Shizuoka 422-8526, Japan
0542645561
t-yoshida@u-shizuoka-ken.ac.jp
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静岡県立大学
英語
University of Shizuoka
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静岡県立大学
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静岡県立大学
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University of Shizuoka
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その他/Other
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静岡県立大学
英語
University of Shizuoka
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静岡県静岡市駿河区谷田52-1
英語
52-1Yada Suruga-ku, Shizuoka, Japan
0542645561
rinri@u-shizuoka-ken.ac.jp
いいえ/NO
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2020 | 年 | 03 | 月 | 25 | 日 |
未公表/Unpublished
9
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英語
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試験終了/Completed
2020 | 年 | 03 | 月 | 16 | 日 |
2020 | 年 | 03 | 月 | 16 | 日 |
2020 | 年 | 03 | 月 | 16 | 日 |
2020 | 年 | 08 | 月 | 31 | 日 |
日本語
英語
2020 | 年 | 03 | 月 | 25 | 日 |
2020 | 年 | 09 | 月 | 23 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000045537
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000045537
研究計画書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
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登録日時 | ファイル名 |