UMIN試験ID | UMIN000042281 |
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受付番号 | R000048275 |
科学的試験名 | 熟成にんにくエキス含有食品の摂取による血中S -アリルシステイン濃度 |
一般公開日(本登録希望日) | 2020/11/02 |
最終更新日 | 2022/05/10 12:30:53 |
日本語
熟成にんにくエキス含有食品の摂取による血中S -アリルシステイン濃度
英語
Concentration of S -Allyl cysteine in blood of intake of food containing aged garlic extract
日本語
熟成にんにくエキス含有食品の摂取による血中S -アリルシステイン濃度
英語
Concentration of S -Allyl cysteine in blood of intake of food containing aged garlic extract
日本語
熟成にんにくエキス含有食品の摂取による血中S -アリルシステイン濃度
英語
Concentration of S -Allyl cysteine in blood of intake of food containing aged garlic extract
日本語
熟成にんにくエキス含有食品の摂取による血中S -アリルシステイン濃度
英語
Concentration of S -Allyl cysteine in blood of intake of food containing aged garlic extract
日本/Japan |
日本語
健常者
英語
Healthy volunteer
該当せず/Not applicable | 成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
熟成にんにくエキス含有食品の摂取による血中S -アリルシステインの濃度
英語
Concentration of S -Allyl cysteine in blood of intake of food containing aged garlic extract
有効性/Efficacy
日本語
英語
検証的/Confirmatory
実務的/Pragmatic
該当せず/Not applicable
日本語
血中SAC濃度
英語
Concentration of SAC in blood
日本語
英語
介入/Interventional
単群/Single arm
非ランダム化/Non-randomized
オープン/Open -no one is blinded
無対照/Uncontrolled
1
予防・検診・検査/Prevention
食品/Food |
日本語
試験食品:熟成にんにくエキス含有食品
期間:4週間
量:5g/日
英語
Test material: Food containing aged garlic extract
Duration: 4 weeks
Dose: 5g/day
日本語
英語
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英語
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英語
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英語
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英語
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英語
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英語
日本語
英語
20 | 歳/years-old | 以上/<= |
75 | 歳/years-old | 未満/> |
男女両方/Male and Female
日本語
1) 20歳以上75歳未満の健常な男女
2) 試験開始前に当該試験の説明を受け、その内容が理解でき、文書により同意が得られる者
英語
1) Healthy males and females aged 20 to less than 75 years old.
2) Subjects who are capable of understanding the study, and those who can give written informed consents.
日本語
1) 試験関連食品にアレルギーを有する方
2) 過度なアルコール常習者ならびに食生活が極度に不規則な方
3) 試験に影響の及ぼす可能性のある医薬品、医薬部外品、サプリメント、健康食品等を常用している方
4) 明らかな疲労の誘因となる疾患を有する患者
5) 授乳中または妊娠中あるいは試験期間中妊娠を希望する方
6) その他、試験責任医師あるいは試験実施責任者が不適格であると判断した方
英語
1) Subjects who are allergic to products related to the test material of this study.
2) Subjects who are addicted to alcohol or has an extremely irregular dietary habit.
3) Subjects who take drugs, quasi-drugs, dietary supplements, health foods or something other which possibly have effects on this study.
4) Patients with diseases which apparently induce fatigue.
5) Subjects who are pregnant or breastfeeding, or desires to get pregnant during the study period.
6) Subjects who are judged unsuitable for this study by principal investigator.
6
日本語
名 | 正孝 |
ミドルネーム | |
姓 | 西塔 |
英語
名 | Masataka |
ミドルネーム | |
姓 | Saito |
日本語
女子栄養大学
英語
Kagawa Nutrition University
日本語
食品生産科学研究室
英語
Laboratory of Food Science and Technology
350-0288
日本語
埼玉県坂戸市千代田3-9-21
英語
3-9-21 Chiyoda, Sakado, Saitama, Japan
049-282-3729
msaito@eiyo.ac.jp
日本語
名 | 裕子 |
ミドルネーム | |
姓 | 長田 |
英語
名 | Yuko |
ミドルネーム | |
姓 | Nagata |
日本語
株式会社桃屋
英語
Momoya Co., Ltd.
日本語
研究開発部
英語
Research & Development Division
344-8522
日本語
埼玉県春日部市赤沼410
英語
410 Akanuma, Kasukabe, Saitama, Japan
048-720-8352
y.nagata@momoya.co.jp
日本語
その他
英語
Momoya Co., Ltd.
日本語
株式会社桃屋
日本語
日本語
英語
日本語
無し
英語
None
日本語
なし
日本語
自己調達/Self funding
日本語
英語
日本語
女子栄養大学
英語
Kagawa Nutrition University
日本語
英語
日本語
女子栄養大学研究倫理審査委員会
英語
Kagawa Nutrition University Institutional Review Board
日本語
埼玉県坂戸市千代田 3-9-21
英語
3-9-21 Chiyoda, Sakado, Saitama 350-0288 Japan
049-289-6041
kenshien@eiyo.ac.jp
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
女子栄養大学(埼玉県)
Kagawa Nutrition University (Saitama)
株式会社桃屋(埼玉県)
Momoya Co., Ltd. (Saitama)
2020 | 年 | 11 | 月 | 02 | 日 |
最終結果が公表されている/Published
4
日本語
英語
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英語
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英語
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英語
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英語
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英語
日本語
英語
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英語
試験終了/Completed
2020 | 年 | 11 | 月 | 04 | 日 |
2020 | 年 | 11 | 月 | 18 | 日 |
2020 | 年 | 11 | 月 | 19 | 日 |
2021 | 年 | 11 | 月 | 18 | 日 |
日本語
英語
2020 | 年 | 10 | 月 | 29 | 日 |
2022 | 年 | 05 | 月 | 10 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000048275
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000048275
研究計画書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
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登録日時 | ファイル名 |