UMIN試験ID | UMIN000030954 |
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受付番号 | R000035345 |
科学的試験名 | 試験食品(HBF2017-03)の継続摂取がヒト体温に与える影響:単群オープン試験 |
一般公開日(本登録希望日) | 2018/02/01 |
最終更新日 | 2020/01/31 16:31:21 |
日本語
試験食品(HBF2017-03)の継続摂取がヒト体温に与える影響:単群オープン試験
英語
The Effect of test food (HBF 2017-03) on human body temperature.: Single arm open-label study
日本語
試験食品(HBF2017-03)の継続摂取がヒト体温に与える影響
英語
The Effect of test food (HBF 2017-03) on human body temperature
日本語
試験食品(HBF2017-03)の継続摂取がヒト体温に与える影響:単群オープン試験
英語
The Effect of test food (HBF 2017-03) on human body temperature.: Single arm open-label study
日本語
試験食品(HBF2017-03)の継続摂取がヒト体温に与える影響
英語
The Effect of test food (HBF 2017-03) on human body temperature
日本/Japan |
日本語
健常な成人
英語
Healthy Japanease adults
成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
試験食品(HBF2017-03)の継続摂取が健常人の体温に与える影響を調べる
英語
To investigate the effect of the test food (HBF2017-03) on body temperature in healthy adults
有効性/Efficacy
日本語
英語
日本語
1.基礎体温を16週間毎日測定。
摂取前ベースライン4週間
試験食品摂取期間8週間
ウォッシュアウト期間4週間
英語
1.Basal body temperature is measured daily for 16 weeks.
A 4-week non-treatment baseline period.
A 8-week test food intake period.
A 4-week washout period.
日本語
1. 体感アンケート 4週間毎
英語
1.Questionnaire survey on the physical condition every 4 weeks
介入/Interventional
単群/Single arm
非ランダム化/Non-randomized
オープン/Open -no one is blinded
群内/Self control
1
治療・ケア/Treatment
食品/Food |
日本語
試験食品(HBF2017-03)を1日1回8週間摂取
英語
Oral ingestion of the test food (HBF2017-03) once a day for 8 weeks
日本語
英語
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英語
日本語
英語
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英語
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英語
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英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
20 | 歳/years-old | 以上/<= |
65 | 歳/years-old | 未満/> |
男女両方/Male and Female
日本語
1)健常な日本人成人男女
2)株式会社林原社員
3)本人による試験参加への文書同意が得られる者
英語
1)Healthy Japanease adults
2)Employees at the Hayashibara CO.,LTD.
3)Subjects who signed the informed consent for participation in the study
日本語
1)重篤な既往症のある者
2)妊娠している者、試験中に妊娠を希望する者および授乳中の者
3)試験責任医師により本試験参加が適切でないと判断されたもの
英語
1)Subjects with medical fistory of sever disorders
2)Pregnant or have possibility to become pregnant during the study or lactating women
3)Subjects who judged as unsuitable for this study by the principal investigator for any reasons
50
日本語
名 | 知代 |
ミドルネーム | |
姓 | 吉實 |
英語
名 | Chiyo |
ミドルネーム | |
姓 | Yoshizane |
日本語
株式会社林原
英語
Hayashibara CO., LTD.
日本語
研究部門 開発部
英語
R&D Division, Development Unit
7028006
日本語
岡山市中区藤崎 675-1
英語
675-1, Fujisaki, Naka-ku, Okayama
086-276-3141
chiyo.yoshizane@hb.nagase.co.jp
日本語
名 | 知代 |
ミドルネーム | |
姓 | 吉實 |
英語
名 | Chiyo |
ミドルネーム | |
姓 | Yoshizane |
日本語
株式会社林原
英語
Hayashibara CO., LTD.
日本語
研究部門 開発部
英語
R&D Division, Development Unit
7028006
日本語
岡山市中区藤崎 675-1
英語
675-1, Fujisaki, Naka-ku, Okayama
086-276-3141
chiyo.yoshizane@hb.nagase.co.jp
日本語
その他
英語
Hayashibara CO., LTD.
日本語
株式会社林原
日本語
日本語
英語
日本語
無し
英語
None
日本語
なし
日本語
自己調達/Self funding
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
株式会社林原倫理委員会
英語
The Ethics Committee of Hayashibara Co., Ltd.
日本語
岡山市藤崎675番地1
英語
675-1, Fujisaki, Naka-ku, Okayama
086-276-3141
HB96301@hb.nagase.co.jp
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
株式会社林原(岡山県)/Hayashibara CO.,LTD.(Okayama)
2018 | 年 | 02 | 月 | 01 | 日 |
未公表/Unpublished
日本語
英語
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英語
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英語
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英語
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英語
試験終了/Completed
2017 | 年 | 11 | 月 | 22 | 日 |
2018 | 年 | 02 | 月 | 01 | 日 |
日本語
英語
2018 | 年 | 01 | 月 | 23 | 日 |
2020 | 年 | 01 | 月 | 31 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/icdr/ctr_view.cgi?recptno=R000035345
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/icdr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000035345
研究計画書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
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登録日時 | ファイル名 |